Erzsébet-vetélkedő: újra indul a Kárpát-medencei szellemi kalandtúra!

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány immár negyedik alkalommal hirdet honismereti vetélkedőt Kárpát-medencei 7-12. osztályos tanulók 3 fős csapatai számára.

Az Erzsébet-vetélkedő célja ezúttal is az, hogy minél több fiatalban felébressze a vágyat hazánk ismert és talán kevésbé ismert értékeinek felfedezése iránt. Az eddigi meghirdetett vetélkedőkre összesen több mint 1000 csapat jelentkezett.

Ha kedved van a versengéshez, csak szólj két barátodnak, osztálytársadnak, iskolatársadnak, és nevezzetek be a csapatversenybe. Regisztrációra és a játék megismerésére egészen az első forduló végéig van lehetőségetek. A Kárpát-medencei magyarság kultúrájához, történelméhez, természeti értékeihez kapcsolódó feladatsorokat, majd a fordulók zárását követően a megoldásokat itt, a honlapon fogjátok megtalálni.

Az idei, három + egy fordulós vetélkedősorán az internet segítségével megoldandó, szórakoztató és érdekes feladatok teszik próbára tudásotokat. Az idei évben újdonságként került be a vetélkedőbe az utolsó fordulóban kitöltendő gyorsteszt, melyet minden 2016. január 7-ig regisztrált csapat, addig elért pontszámától függetlenül megoldhat.

A legeredményesebb csapatok 2016. február 26-án, a budapesti szóbeli döntőn versenghetnek a tárgynyereményekért, üdülési lehetőségekért.

Ha te is szeretnél barátaiddal összefogva, örömteli versengés során még többet megtudni a Kárpát-medencében élő magyarság kultúrájáról, kattints, és nevezz be csapatoddal az Erzsébet-vetélkedőre!

Regisztrálni november 16-ától az első forduló végéig (2016. január 7-ig) lehet. Kérjük, olvassátok el a regisztrációról szóló ismertetőt!

Szülőföldünk csodálatos, kalandra fel!

Az alábbi fotókon láthatod, milyen jó hangulatban telt az Erzsébet-vetélkedő 2015. évben megrendezett, legutóbbi döntője.

          

© Copyright 2011 Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette az LMS e-tan Kft.