Erzsébet-vetélkedő: folytatódik a Kárpát-medencei szellemi kalandtúra!

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány immár negyedik alkalommal hirdet honismereti vetélkedőt Kárpát-medencei 7-12. osztályos tanulók 3 fős csapatai számára.

Az Erzsébet-vetélkedő célja ezúttal is az, hogy minél több fiatalban felébressze a vágyat hazánk ismert és talán kevésbé ismert értékeinek felfedezése iránt. Az eddigi meghirdetett vetélkedőkre összesen több mint 1000 csapat jelentkezett.

A Kárpát-medencei magyarság kultúrájához, történelméhez, természeti értékeihez kapcsolódó feladatsorokat, majd a fordulók zárását követően a megoldásokat itt, a honlapon fogjátok megtalálni.

Az idei, három + egy fordulós vetélkedő során az internet segítségével megoldandó, szórakoztató és érdekes feladatok teszik próbára tudásotokat. Az idei évben újdonságként került be a vetélkedőbe az utolsó fordulóban kitöltendő gyorsteszt, melyet minden 2016. január 7-ig regisztrált csapat, addig elért pontszámától függetlenül megoldhat.

A harmadik forduló feladatainak megoldási határideje: 2016. február 5. 24.00.

A negyedik forduló (Gyorsteszt) február 10-én (magyarországi idő szerint) 15.00 órakor kerül fel a vetélkedő oldalára. A megoldásra 60 perc áll majd rendelkezésre.

A 10. helyen előforduló pontegyenlőség esetén a 4. forduló válaszait hamarabb beküldő csapat jut be a döntőbe.

Figyelem: a gyorsteszt pótlására nincs lehetőség, csak február 10-én 15.00-16.00 között lehet majd megoldani a feladatokat.

Szülőföldünk csodálatos, kalandra fel!

Az alábbi fotókon láthatod, milyen jó hangulatban telt az Erzsébet-vetélkedő 2015. évben megrendezett, legutóbbi döntője.

© Copyright 2011 Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette az LMS e-tan Kft.